Logo GBLT
Inlogstatus u bent nog niet ingelogd
Eenvoudig als het kan, persoonlijk als het nodig is

Mijn Loket

In dit digitaal loket vindt u snel en gemakkelijk informatie over onze producten en diensten, bijvoorbeeld:
- bezwaar maken
- automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
- kwijtschelding aanvragen
- uw aanslagbiljet en betalingen raadplegen

Inloggen met DigiD

Het digitaal loket is persoonlijk. U logt hiervoor eerst in met uw DigiD. Klik op de DigiD afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van DigiD. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket.

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Inloggen met eHerkenning

Ondernemers moeten inloggen via eHerkenning met gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft hiervoor een inlogmiddel nodig van minimaal niveau EH2+. Klik op de eHerkenning afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van eHerkenning. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

eIDAS

Click on the link below to login with your European digital identity.
Inloggen met een Europees erkend inlogmiddel